Mitt namn är Camilla Lund, jag är 42 år och jag bor i ett hus utanför den lilla staden Boden i Norrbottens län. 100 mil norr om vår huvudstad där jag har en fransk bulldogg kennel på sidan om mitt arbete inom vården.

Mina hundar lever tillsammans med mig som mina familjemedlemmar. De rör sig fritt i alla rum i huset, sover i sängen tillsammans med mig och lever livet! 

Min första kull föddes våren 2010 och från den kullen sparade jag Albert (TR Albert Camus) som jag reste land och rike runt med på utställningar. Han gjorde väldigt gott i från sig och fick ett flertal championat i olika länder. Att få en så pass bra hund i sin första kull är mer tur än något annat. Han är en hund som har och kommer ha stor betydelse för mig som uppfödare

Jag har gått SKK’s uppfödarutbildning och har diplom från alla 6 delar. Jag är utbildad ringsekreterare samt CUA . Jag sitter i avel och hälso kommittén samt utställningskommittén i fransk bulldogg klubben.
Jag har ett stort intresse av att lära mig mer och går gärna utbildningar osv då tiden finns.

Utställningar är ett stort intresse och jag reser gärna och ställer ut i andra länder, men främst i norden. Kom gärna förbi och säg hej om du ser mig på någon utställning.

Mitt mål med min avel är att föda fram sunda, trevliga och rastypiska hundar. Dvs som ser ut och är som en Fransk Bulldogg ska. Därför är jag väldigt selektiv i mitt val över vilka som går vidare i min avel. Jag använder endast individer med patella 0/0, hjärta U.A, samt att jag röntgar ryggen. Många av hundarna har även gjort BPH (beteende och personlighets beskrivning) De ska givetvis ha en fri andning och där har nu SKK tagit fram ett test för just detta som heter RFG-S.
Läs gärna mer på rasklubbens hemsida HÄR 

Thunder Road följer SKK’s regler och Fransk Bulldogg Klubb Sveriges  rekommendationer vid avel.