Då jag mest troligt kommer behålla flera tikar ur dessa 2 kombinationer jag har nu så söker jag någon som är intresserad av att samarbeta med mig då jag ej kan ha alla valpar hemma. Det som i dagsläget är aktuellt är  avtalet såld med bibehållen avelsrätt läs mer  > här <

Infogar här under lite information om att vara fodervärd, gäller även för såld med bibehållen avelsrätt eller halvfodervärd som det kallas av många 🙂

Jag söker seriösa och ansvarsfulla personer som är införstådda i vad det innebär att vara fodervärd åt en avels- och utställningshund. Dessa hundar tror jag extra mycket på, det är hundar speciellt utvalda för att vara med och föra rasen vidare mot de mål jag har: att föda upp friska, sunda hundar med bra mentalitet, samt ett utseende och egenskaper som är typiska för rasen.

Du bör ha hundvana, ha ett stort hundintresse och engagemang i den egna hunden.

Att ha en hund på foder kräver att du har en god relation och kontakt med kenneln du väljer att samarbeta med.

Jag vill att du bor i Norrbotten eller inom rimligt avstånd från Boden. Har körkort och tillgång till bil. Utställningsintresse är ett stort plus i kanten.

Kontakta mig om du känner att detta skulle vara något för dig!